Линейката с укрити мигранти е закупена от автокъща в София

1
Шофьорът трафикант и спътникът му са били с униформи на фелдшери и със защитни маски
Шофьорът трафикант и спътникът му са били с униформи на фелдшери и със защитни маски Видео: btv

Шофьорът трафикант и спътникът му са били с униформи на фелдшери и със защитни маски

Линейката с укрити мигранти, била закупена от автокъща в София. Автомобилът е спрян от мобилен екип на жандармерията около село Драчево в община Средец. Шофьорът трафикант и спътника му са били с униформи на фелдшери и със защитни маски.

Автомобилът е закупен малко преди месец от фирма, която е регистрирана в търговския регистър в края на месец ноември тази години. Фирмата няма предмет на дейност и не се занимава с медицински услуги. Закупен е от автокъща от град София и целта е да се използва точно за този вид престъпна дейност“, обясни комисар Калоян Калоянов, директор ОД МВР Бургас, предава bTV.

В линейката с мигранти са били скрити 14 души от сирийски, тунизийски и либийски произход.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    colibri
    Следващият път да закупят училищен автобус. Някои от мигрантите приличат на ученици от11-12 клас и може да минат покрай полицаите. Могат да обяснят, че отиват на екскурзия-"Опознай Родината, за да я обикнеш!". Могат да използват и линейки от център за псих. здраве. :) Оказва се, че май само този, който не е поискал, той не е минал границата нелегално.Мисля, че е време за по-сериозни мерки от властите- тези мигранти станаха като река...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари