Лиляна Павлова откри магистрала без да има такава

0

Г-жа Лиляна Павлова, рейтинговата министърка на ГЕРБ, днес откри магистрала без да има такава. Звучи нереално, нали? Да, но е факт.

Десетки хиляди съвестни граждани, които днес дръзнаха да минават по нея, бяха оплетени в паяжините на политическата жажда за слава, за рязане на лентички и писане по сайтове и вестници. От сутринта министерството на г-жа Лиляна Павлова бомбардира медиите, че ще открива последната отсечка от АМ „Струма“.

Подлъгани от тези прессъобщения, които „обективните“ медии послушно разпространиха, без разбира се да проверят достоверността на информацията, хиляди българи от всички градове на страната нарамиха деца и багажи и тръгнаха на почивка към южната ни съседка – и

вместо заявеният четирилентов път, ги посрещна няколкокилометрова тапа по „новия двулентов път“,

който Павлова, за да се подмаже на премиера Борисов, откри предсрочно за чест и слава, нищо, че вместо на магистрала преряза лентата на едното платно /дясното/.

Това е поредната пошла ПР акция, която рейтинговите министри си правят на гърба на обикновените хора.

Напрежението започва да ескалира. Хората са на предела на нервите и търпението си. По разкази на очевидци вече се стига до масови скандали и дори побоища между заключените в клопката на километричното задръстване.

„С пускането на трикилометровия участък на АМ „Струма“ се спестяват десетките обходи по пътя към Гърция“, написаха в съобщение до медиите пиарите на Павлова. Но не това е истината – нищо не се спестява на този етап, уважаеми чиновници и управници! Кому е нужна цялата тази бутафория?

Г-жо Павлова, защо лъжете гражданите, защо лъжете собствения си началник (Бойко Борисов). Каква е целта Ви и това ли са средствата Ви?

Толкова много ли си повярвахте, че ще бъдете следващия премиер, че решихте да трупате рейтинг на гърба на настоящия такъв?

Вие се подигравате не само с българските граждани, но и с парите от европейските фондове, които вместо да се изразходват за подобряване на живота на най-бедния в ЕС народ, служат за ПР акциите на неговите управляващите само месеци преди предстоящите избори. Случайност? Не!

Източник: АЛАРМА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари