Лили Иванова празнува рожден ден

3
Тайната снимка на примата: Как родната звезда събра на едно място два свята?
Тайната снимка на примата: Как родната звезда събра на едно място два свята? Видео: bTV

Днес рожден ден празнува една от най-големите български звезди - Лили Иванова. Творец, който успява да стигне с гласа и песните си си до най-съкровените места в нашите души.

И ако сега не е време за концерти, с които тя радва публиката си в цяла България, Лили Иванова намира отново с какво да ни изненада и провокира. Една тайна снимка на времето! На едно тайно място, в едно тайно време се събират два свята. Въпросите на водещи журналистически имена в България и срещу тях - трудната слава и характер на малката-голяма Лили Иванова. Георги Тошев е част от тази тайна снимка, сподели bTV.

Снимка: bTV

Страхотна идея на Лили Иванова, която е и продуцент на този филм на Мартин Карбовски, който е режисьор. Много различни поколения журналисти. В събота в „Карбовски: Втори план“ ще се отвори вратата към тази история, която ще бъде разказана и показана в края на тази година. Този проект е част от смелостта на Лили Иванова през годините да се самопредизвиква“, каза в „Тази сутрин“ Георги Тошев.

Снимка: bTV

Лили Иванова е един самосъздал се продукт. Зад нея никога не е имало голяма звукозаписна компания. За мен този феномен е първо една изключително устойчива кариера във времето. Второ една непримиримост с музиката, която тя харесва. Не познавам много световни артисти, които по такъв начин изговарят думите. Лили Иванова има мисия на български език да предава думи на големи поети“, каза още той.

Снимка: bTV

По думите му Лили Иванова не се бори с годините, а със собственото си чувство за адекватност.

Тя е смела, а времето, в което живеем, е на смелите", допълни журналистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Името ми на японски е Биралочи Яко.

Харесай Дунавмост във Фейсбук