Лили Ганчева получи отличие от румънската Асоциация на журналистите в сферата на туризма

4
Изпълнителният директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ Лили Ганчева получи признание за активното представяне на русенския регион пред потенциалните туристи в Румъния
Изпълнителният директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ Лили Ганчева получи признание за активното представяне на русенския регион пред потенциалните туристи в Румъния Снимка: Facebook / Лили Ганчева

Изпълнителният директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ Лили Ганчева получи признание за активното представяне на русенския регион пред потенциалните туристи в Румъния

Изпълнителният директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ Лили Ганчева, кметът на Велико Търново Даниел Панов и българският историк Емил Врежаков получиха отличия на традиционните гала награди на Асоциацията на журналистите и писателите в сферата на туризма в Румъния. Събитието се проведе в Букурещ и беше посветено на 65-ата годишнина от учредяването на организацията, съобщи БТА.

България е най-посещаваната страна от членовете на нашата асоциация. Само миналата година две групи членове на нашата организация посетиха част от Северна България – от Русе до Разград (включително Свещари), както и възхитителния маршрут, който включваше Силистра, Калиакра, Албена, Балчик, Велико Търново. Има общини от другата страна на Дунава, които знаят какво е приятелство. С България имаме едно от най-последователните сътрудничества“, заяви председателят на Асоциацията Михай Огринжи. Той подчерта, че основната цел на ръководената от него организация е чрез реклама и специфични събития да прави туристическа промоция на Румъния, като коректно и задълбочено информира любителите на пътешествията и почивките.

Галата премина в сградата на Търговско-индустриалната камара в центъра на румънската столица – някога фондова борса, а преди това и библиотека, устояла на две земетресения и използвана като филмов декор на някои от най-популярните румънски филми.

Асоциацията на журналистите и писателите в сферата на туризма в Румъния има над 200 активни членове – журналисти, автори и издатели на пътеписи, фоторепортери, фотографи, блогъри и дори кулинари, както и преподаватели, работещи във факултети с профил туризъм, ръководители на туристически агенции, хотелиери, ресторантьори. В организацията членуват хора, които живеят и работят не само в Румъния, но и в Молдова, Украйна, Унгария, Италия, Испания, САЩ и България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Krasimira Ivanova
    Не че имам някакво специално отношение, но г-жа Л. Ганчева отдавна е навършила пенсионна възраст. Защо на нейното място не се назначи друг по-млад човек? Все пак областта и общината не са частни фирми, където можеш да стоиш до 100 години, ако искаш
  • 6
    2
    Ivan
    Тя, всъщност какво прави?Не разбирам...
  • 7
    1
    Офффф,
    Бе, да е €₿@ таз' безценната Уиуи Ганчева! Тя от 20 години нищо_не_правене ще вземе да се пенЦионира на тази синекурна длъжност в тая НПО! Всъщност – кой ѝ плаща заплатата? Някой благодетел? Общината? Ние? И ... защо?!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари