Левицата!“ в Русе издига кандидатурата на Пенчо Милков за кмет

0
Партията реши да се яви с обща листа за общински съветници с бъдещите си коалиционни партньори от „БСП за България“ и  ПД „Социалдемократи“
Партията реши да се яви с обща листа за общински съветници с бъдещите си коалиционни партньори от „БСП за България“ и ПД „Социалдемократи“ Снимка: Фейсбук

Партията реши да се яви с обща листа за общински съветници с бъдещите си коалиционни партньори от „БСП за България“ и ПД „Социалдемократи“

На заседание на областната структура на „Левицата!“ в Русе бе взето решение за съвместно явяване в коалиция с „БСП за България“ и ПД „Социалдемократи“ на предстоящите местни избори за кметове и общински съветници в Русе. Беше издигната и кандидатурата на Пенчо Милков за кмет на Община Русе, съобщиха от политическата организация.

Левицата!“ реши още да се яви в обща листа за общински съветници с бъдещите си коалиционни партньори. Бяха номинирани и избрани кандидати за листата както от представители на „Левицата!“, така и от гражданската квота.

На заседанието бе определена контактна група за преговори с „БСП за България“ и ПД „Социалдемократи“ и за подписване на коалиционно споразумение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    24
    Фото Гаф
    Снимката е от периода, когато съпругата му, му гладеше ризките. Махнете я и дайте актуална снимка, да се види как се отразява живота с екс любовницата и настояща съпруга на Бейрутеца.
  • -3
    23
    Дунав
    Трудно се управлява петия по големина град в България. Не може да се угоди на всеки и не е нужно , защото ще стане "тюрлюгювеч". :-)
  • 32
    22
    Мм
    Гласувайте за Менчо. Иска да довърши започнатото, т.е. да довърши града!
  • 38
    21
    daskal
    И за какво му е на Пенчо да се кандидатира? Може ли да посочи едно важно нещо - само ЕДНО! - което е направил за Русе през мандата си. Градът прилича на взривена кочина!
  • 4
    20
    съселянин на кандидат...
    Чакаме и кандидат кметицата да излезе от храстите, където се спотайва. Защо се е снишила така ниско и по- тихо и от тревата. Доскоро все се тикаше пред някоя камера...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари