Летят и се облизват за власт червените ни ескадрони!

1
Столетницата - пълно гастрономическо чудо
Столетницата - пълно гастрономическо чудо

Гледах снощи "Панорама", а тази сутрин Кошлук ефенди ме събуди с Корнелия. Летят и се облизват за власт червените ни ескадрони!

Вчерашният червен депутат и сутрешната Корни ни увериха, че БСП е модерна европейска партия с твърда евроатлантическа ориентация. Всички знаете каква е средната възраст на членовете и симпатизанти на Столетницата, та се зачудих дали те наистина са глухи и слепи и наистина ли всички български пенсионери са убедени евроатлантици. Няма как да не са такива, нали!

Впрочем, щом Корнелия казва, че евроатлантическата ни ориентация не подлежи на обсъждане, няма и как да не съм убеден, че възрастните ни родители с принадлежност към партията-майка са първи натовци и подкрепят военно-политическия фронт срещу Русия. Такива се оказаха нашите пенсионери - червени натовци, под вещото партизанско ръководство на Българската социалистическа партия.

Като прибавим и подправка на тази каша, става пълно гастрономическо чудо. Например, че партийната идентификация на модерната БСП съдържа твърдение, че са последователи и наследници на БКП /българската комунистическа партия/. Тази подправка се вързва страхотно с днешната олигархична природа на ръководството на партия, която ориентира наследниците на БКП у нас, в посока на твърда подкрепа за НАТО. Това се казва политика, макар и според мен напълно неразбираема за електората на БСП. Но какво значение имат някакви си бедни, болни, диви и напълно оскотели пенсии, които така и не разбраха кой е левия и десния им крак. За мое голямо съжаление!

Важно е да сме здрави. Здрави социалисти.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари