Летни приключения за деца от Комплекса за социални услуги

0
Децата преживяха незабравими моменти на летния лагер
Децата преживяха незабравими моменти на летния лагер

Благодарение на русенци, които подкрепиха благотворителните кампании на „Еквилибриум“ през годината, децата, клиенти на Комплекса за социални услуги, преживяха незабравими моменти по време на летния лагер в местността "Шуменско плато".

Те се докоснаха до красотата на българската природа и ранната история на българската държава. Приключението стартира с посещение на Мадарския конник и намиращите се в близост - малка и голяма пещери.

Прохладните разходки до града и посещенията на паметника "Създатели на българската държава" и "Шуменската крепост" предизвикаха усещане за гордост и патриотизъм у децата, които споделиха истински възторг от видяното.

В зоологическата градина малките, големите и още по-големите момичета и момчета останаха очаровани и впечатлени от животните там. Във втората българска столица - Велики Преслав, децата разгледаха ценните музейни експонати, руините и останките от стария град и паметната плоча на цар Симеон Велики.

А в игри, арт занимания и неповторим купон преминаваха дните и вечерите. По време на организираната от децата дискотека прозвучаха най-съвременните и яки "парчета" във всякакъв стил и във вихрени танци.

Песните, танците, музиката, скечовете и вицовете бяха част от последната "вечер на талантите", която обеща на децата още дълго време да им напомня за преживяванията и предизвиканите емоции.

Нищо от случилото се не би било същото, без участието на двете доброволки - Цвети и Стели, които се раздадоха максимално, с една единствена цел - да направят по-приятно и незабравимо приключението на децата.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари