Леонардо ди Каприо спаси двете си кучета, хвърляйки се в ледено езеро

4
Случката се разиграла по време на снимките на филма "Не гледай нагоре"
Случката се разиграла по време на снимките на филма "Не гледай нагоре" Снимка: архив

Случката се разиграла по време на снимките на филма "Не гледай нагоре"

Американският актьор Леонардо ди Каприо по време на снимките на филма "Не гледай нагоре", спаси две кучета, хвърляйки се в ледено езеро, за да ги извади. Актьорите на филма разказаха за това в интервю за Entertainment Weekly, предава БГНЕС.

По време на снимките актьорът наел къща, в която живеел с две хъскита. Веднъж един от домашните му любимци, който не е свикнал с факта, че езерата замръзват при студ, тъй като те живеели в Калифорния през цялото време, скочил в замръзналото езеро. За да се измъкне оттам, той се нуждаеше от помощ, така че Ди Каприо без колебание го последва в ледената вода. „Второто куче се хвърли да ближе това, което се давеше, и така всички се озовахме в езерото“, каза актьорът.

Вчера ви разказахме как в Испания служители на Гражданската гвардия (полицейска полувоенна част) са спасили домашен любимец, което бе затънало в почти замръзнало езеро.

То гонело пръчка, която му хвърлял собственикът, но ледената кора не навсякъде била дебела, в един момент кучето попадала в ледена дупка, а не могло само да се измъкне. Стопанинът му се обърнал за помощ и пристигналите спасители трябвало да се съблекат и да влязат в ледените води, за да извадят животното. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари