Лени Кравиц: Бях женен за най-красивата жена на планетата, а не ѝ обръщах никакво внимание

2
Музикантът говори откровено за отношенията с бившата си съпруга
Музикантът говори откровено за отношенията с бившата си съпруга Видео: NOVA

Музикантът говори откровено за отношенията с бившата си съпруга

В интервю за списание „People" Лени Кравиц разказа за отношенията си с бившата си съпруга Лиза Боне. Според него тя е била много важен човек в живота му.

„Аз съм това, което съм, благодарение на общите ни преживявания", каза музикантът, предава NOVA.

Двамата се запознават през 1985 г. на концерт на групата New Edition. Актрисата става негова приятелка, муза и вдъхновява дебютния му албум „Let Love Rule”.

Дълго време той живее в сянката на своя любима, която е много по-популярна от него, но скоро албумите му придобиват огромна популярност и Кравиц се превръща в истински секс символ на своето време. Самият Лени споделя, че е живеел само за музиката.

Бях женен за най-красивата жена на планетата, невероятна отвътре и отвън, и не обръщах никакво внимание на това”, каза откровено музикантът. Двамата се развели, тъй като Кравиц имал емоционални проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ???
    Боне красива??Моля??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари