Георг Георгиев: Пореден потрес от правната посредственост на Лена Бориславова

0
Лена, никой не е над закона, макар да Ви е навик да нарушавате основния закон, коментира депутатът от ГЕРБ
Лена, никой не е над закона, макар да Ви е навик да нарушавате основния закон, коментира депутатът от ГЕРБ Снимка: Фейсбук

Лена, никой не е над закона, макар да Ви е навик да нарушавате основния закон, коментира депутатът от ГЕРБ

"Пореден потрес от правната посредственост на Лена Бориславова. Същата е подала заявление в ЦИК, с отказ да бъде народен представител, след законовия срок предвиден в ИК и въпреки Конституцията."

Това написа във Фейсбук профила си депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев.

Лена, никой не е над закона, макар да Ви е навик да нарушавате основния закон. Списъкът с избраните народни представители е обнародван в Държавен вестник и Вие сте избрана, считано от датата на провеждането на изборите, тоест 2 април“, написа още Георгиев в социалната мрежа.

Той припомни, че ако Лена Бориславова не желае да бъде народен представител, тогава трябва да подаде оставка пред Народното събрание, което да я гласува. Това е според член 72, ал.1 от Конституцията.

Така че, утре в 10:00 часа, дали с Киро, или с Миро, трябва да пристигнете в НС за полагане на клетва и подаване на оставка. Щастлив вторник!“, пожела Георгиев.

Припомняме ви, че по-рано днес Бориславова обяви в социалната мрежа, че няма да бъде депутат в 49-то Народно събрание. Като мотив за оттеглянето си тя посочи, че ще се концентрира върху подготовката на „Продължаваме промяната“ за местните избори, които трябва да се състоят по-късно тази година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Анчо
    Георге,Георге забрави ли ти как влезе в предишното Народно събрание?!
  • 1
    3
    Монев
    Осакатил името си за да бъде по интересен на публиката,този я разочерова с арогантното си мислене и ломотене по адрес на една умна и интелигентна дама.Защо аланкоолу,си вреш гагата в работата на чужда партия? Имам чувството,че партията към която принадлежи това недоразумение,отлежда двуноги в някакъв изолатор,за да ги насъсква в определени ситуации срещу опонентите.
  • 6
    2
    Русенец
    Ибрикчията на снимката, не знам кой го пита и защо си дава мнението без никой да го е питал?!?!? Колко трябва да си прост, за да гласуваш за този типичен гербераст?
  • 10
    1
    Посредственяк
    Когато има тъпня като гласуване на оставка от хора, които в някаква степен не можеш да гледаш (например този герберски комсомолец - винаги и първи верен на Партията) - какво друго да направиш?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари