Лелята на Ангел Христов твърди, че през цялото време е живеел в Ресилово

39
Много добро дете – който не е искал помощ от него, на него не е помогнал, твърди жената за единия от братя Галеви
Много добро дете – който не е искал помощ от него, на него не е помогнал, твърди жената за единия от братя Галеви Видео: bTV

Много добро дете – който не е искал помощ от него, на него не е помогнал, твърди жената за единия от братя Галеви

Изядоха го детето, изядоха го, докато такъв, та онакъв, та това, та онова“, казва през сълзи лелята на Ангел Христов.

Лелята на Ангел Христов казва, че не е виждала племенника си от години. Но не защото е бил обявен за издирване, а защото си е бил в имението в Ресилово. Твърди, че живее там, откакто се е оженил – от 18-годишен, предава bTV.

На въпроса къде е бил, докато го издирват с червена бюлетина на Интерпол, тя отговаря: „Ох, Боже, на тая България само се чудят кои да издирват. Това дете, толкова добро дете. Който не е искал помощ от него, той на него не е помогнал. Редко са такива деца“.

В Сандански живее братът на Ангел Христов, който е полицай. Екип на телевизията успява да го засече пред сградата, но той не пожелава да говори пред камерата им.

Съпругата на Христов – Радмила, пък работи в Дупница. От телевизията се свързват с нея, за да разберат как и кога съпругът ѝ се е прибрал в България и откъде.

Тя предпочита да не коментира за момента. Жената е преподавател по художествена гимнастика в едно от училищата в Дупница. Колегите ѝ я описват като прекрасен треньор, но казват, че скоро не очакват да се върне на работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Христо Христов
    Стига глупости ,човека е дошъл в катафалка от някъде си,малко не им ли идва на ум...какво му ровите в костите Малко срама нямате ли Червена бюлетина ,зелена бюлетина ,ок Няма го ,заминал си е Засрамете се
  • 6
    1
    Точен
    Ние го търсим а той сие тук яде и си пие леле мале докога Абе хора спрете стая алчност несе накрадохте . Бате Бойко кво ти стори обикновения човечец работника селинина с под дето си вади хляба ние ти повярвахме а то кво .,....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари