Бивш командос: Ангел Христов го убиха по класическия начин

4
Такъв здрав човек как ще умре от инфаркт?
Такъв здрав човек как ще умре от инфаркт? Снимка: БГНЕС / Архив

Такъв здрав човек как ще умре от инфаркт?

"Докато сме живи и ги споменаваме, тези хора няма да умрат. Държавата използва такива хора, изстисква ги и ги изхвърля." Това заяви бивш командос на 75 години, дошъл на погребението на Ангел Христов - Геле, цитиран от Евроком.

"Убиха го по класическия начин. Такъв здрав човек как ще умре от инфаркт?", коментира бившият командос, който отказа да си каже името, но показа карта, че членува в Съюза на българските командоси.

За смъртта на Ангел Христов, известен като единия от Братя Галеви, стана ясно на 3 юни.

Христов и съдружникът му Пламен Галев се издирваха с червена бюлетина от Интерпол в продължение на 11 години. Смяташе се, че двамата са извън страната. Геле е починал в имението си в село Ресилово в събота. Погребението му трябваше да бъде на 4 юни /неделя/, но тялото му бе иззето заради разследване на МВР и прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    до Бивш Командос от 9х18
    И най твърдият камък и скала се пука и става на прах.Най якото желязо се топи и огън бурен почва да тлее и вода на въздух става.И слънце и звезда угасва.И човек от кал и вода е направен и на кал става и прах и в земята отива.Животът човешки е искра,миг във вечноста за окото незабележим е.Дърво се огъва,чупи на две и пада.Човек ли ще устои на бурята на времето която сам той си създава? Кратък е живота човешки и прост,а сложно се живее и сам човек и човеци ,живота усложняват човешки.Тленни са хората и силата им само те си я виждат и възхвалят.Друг не се обажда и ги не търси.На бързо на земята идват и за бързо си заминават.Съдът човешки е неважен,а божии съд е най страшен.На всеки редът му дошел е или идва ако някой прескочил е друг. Живейте тук на земята във чест ,почит,смиреност и добре за да не Ви е на онзи свят зле. Амин
  • -5
    1
    Русенец
    И теее ла убиат веее кърт!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари