Леко повишение на температурите в петък

1
Максималните ще са между 12° и 17°, в Русе - около 15°
Максималните ще са между 12° и 17°, в Русе - около 15°

Максималните ще са между 12° и 17°, в Русе - около 15°

През нощта облачността ще се разкъса. На места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Ще духа слаб югозападен вятър. Минималните температури ще са между 3° и 8°, в София - около 5°. Утре преди обяд облачността над страната ще е значителна, около и след обяд ще се вплътни и от запад-северозапад ще започнат валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България - умерен запад-югозападен вятър. С него дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 12° и 17°, в Русе - около 15°.

Над планините облачността ще е значителна. Ще има валежи от дъжд, над около 1800 метра - от сняг. Ще духа умерен и силен, предимно западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 11°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд - по-често значителна и на места по северното крайбрежие ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен запад-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 13°-15°

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари