Лекарите да повторят правилата за ковид, тъй като Борисов е зает да милва крави и трактори

1
Основната причина, поради която част от гражданите не вярват за коронавирус е, че по принцип нямат доверие на правителството
Основната причина, поради която част от гражданите не вярват за коронавирус е, че по принцип нямат доверие на правителството

Лекарите да повторят правилата за ковид, които трябва да се спазват, тъй като Борисов е зает да милва крави и трактори

Основната причина, поради която част от гражданите не вярват за коронавирус е, че по принцип нямат доверие на правителството.

Ние не вярваме, че изборите ни са честни, а как да повярваме, че "яко ще се мре"?

Ето, че истерията с чувалите с трупове, която преживяхме през април ни се стоварва отново като факти за починали лекари и учители. Това се коментира от сутрин до вечер по телевизиите и в резултат хората не гледат телевизия.

Страхуващият се човек е уязвим. Стресът от това дали ще се разболеем, дали ще има място в болницата за нас, дали ще има лекари, ни прави по- податливи на всякакви болести.

Тъй като Борисов е зает да милва крави и трактори, време е лекарите да излязат и да повторят простичките правила, които трябва да се спазват, но без истерията и плашенето, а с грижа и авторитет.

Без значение кой в какво вярва, вече стигнахме до етапа, който ни озверява едни срещу други. За да запазим човешкото в себе си остава да повярваме на професионалисти, които ни трябват, за да тушират стреса, които някои хора изпитват.

Ковид - кризата ще мине все някога, а ние трябва да сме запазили разсъдъка и човещината.

Иначе това, което имаме като управление в момента, се възползва от страха на хората и прави всичко, за да се задържи на власт, независимо, че повече от 10 години убива бавно държавността и страната с кражбите и корупцията.

Сега сме длъжни да запазим ума си бистър и да оцелеем до изборите, когато и да са те!

Стресът и страхът не помагат!

Стела Николова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари