Лекар се оплаква, че е нападнат в болницата в Разград

0
Мъжът е задържан за хулиганска проява
Мъжът е задържан за хулиганска проява

Мъжът е задържан за хулиганска проява

Лекар твърди, че е бил нападнат в разградската болница. Мъж, който водел съпругата си на преглед, предизвикал скандал в понеделник вечерта - обиждал и удрял шефа на Отделението по акушерство и гинекология. Мъжът е задържан за хулиганска проява, предаде NOVA.

„Поканих жената да се приготви за гинекологичен преглед, за да се ориентирам какво лечение да приложа. Тя отказа преглед с мотива, че няма болки. Попитах защо тогава идва при мен. Отговори – за да гледаме бебето на видеозон. Обясних ѝ, че такъв не ѝ се полага. Подписа се, че не желае преглед и си тръгна”, разказва д-р Мишел Озиолор - акушер-гинеколог в МБАЛ "Св. Иван Рилски".

Малко след това лекарят е бил потърсен от мъжа на жената.

„Излязох да го видя. Той започна да вика и да псува. Питам ме защо не я гледам на видеозон. Обясних му, че трябва да я прегледам, да преценя каква е ситуацията, дали ще се задържи бебето. Той отказа да ме чуе, закани, че ще ме убие. Помолих го да напусне. Тръгна си, но след малко се върна и ме удари 3-4 пъти с чанта в лицето”, каза още д-р Озиолор.

Директорът на болницата д-р Гечо Жеков коментира ситуацията с местата за заразени с COVID-19 в лечебното заведение.

„Към настоящия момент имаме 90 легла. Ще затворим неврологичното отделение и то също ще стане за заразени с коронавирус. От 285 легла ще имаме 120 легла за лечение на COVID-19”, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари