Лед за левче таксува морско заведение

4
Драмата около цените на заведенията по Черноморието продължава да се вихри в мрежата
Драмата около цените на заведенията по Черноморието продължава да се вихри в мрежата Снимка: Facebook

Драмата около цените на заведенията по Черноморието продължава да се вихри в мрежата

Клиент на заведение във Варненско е таксуван за лед. Цената е левче, а клиентът споделя, че за пръв път му се случва да му искат пари за лед в заведение. "Няма проблем в цената обаче честно за първи път ми искат пари за лед в заведение! Дай една кофа с лед! Да се почувствам тежък!", пише потребителят.

Вълна от недоволство срещу високи цени и нелоялни търговски практики по черноморските ресторанти се вихри в мрежата. От Съюза на хотелиерите и ресторантьорите пък заявиха, че ще съдят клиента, който разпространи клип как плаща почти 500 лева за три пържоли. Според тях той се опитва да навреди на конкретния ресторант, гонейки минутка слава. От браншовата организация поискаха и извинение от КЗП заради проверките на заведенията, които стартираха след този случай. Известни топ-готвачи от своя страна коментираха, че това не са обикновени пържоли, а цената им е ниска в сравнение с друга част на Европа. Някои от тях директно обвиниха българския клиент в липса на гурме култура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    17
    Венко
    Мили мои, тук някой е поискал само лед от заведението, така че не е срамно да му се вземат пари. Още повече има касов бон и е въведен като артикул леда.
  • -5
    16
    до 15
    Не бе, всички искат яденето и пиенето да им струват като в магазина, ако може и по-евтино! Ама не може, бабам, пазарна икономика, нали затова рипахме по площадите?!?
  • 1
    15
    Ха-ха
    Що си мислите, че ние българите, сме открили топлата вода. Шмекерии има навсякъде, даже тези държави с добре развит туризъм най-ги умеят.
  • 6
    14
    До "капацитета" под № 12
    След като такъв виден "капацитет" като теб го пише сигурно е така. Явно в Гърция, Италия, Испания, Турция и в целия нормален свят ледегенераторите са безплатни или на цената на жълти стотинки. Явно там и водата е безплатна. Токът /ел.енергията/ явно също са безплатни. Затова ледът е безплатен, когато си в заведение. Носят ти колкото пъти поискаш. Само в България и на нашето лайняноморие ледегенераторите са скъпи, водата е скъпа, токът е скъп. Ами като е толкова скъпо всичко, защо е да има морски туризъм и такива кръчми. Не са конкурентни. Ей, писна ни от вас тарикати. Самозабравяте се. Предвождани от оня с мазната коса, нахъсквани от него, се забравяте като определяте цените въдв въшите кръчмички и кебапчийници. Прогонвате най-щедрия си турист - българския. После ревете като вдовица за ... когато не ви излизат сметките и не може да си купите поредния майбах. Искате ниско ДДС, искате помощи от държавата, компенсации, а самите вие сте нагли и самозабравили си. Така, че най-добре е прекратявате своята кожодерска дейност, която наричате "бизнес", хващайте мотиките /те са поне евтини/ и айде на къра. Там няма скъпи ледегенератори, няма скъп ток, а изкараното от вашия труд си е чисто ваше. Дерзай Милко с лопата и не се прави на капацитет, че си и смешен, и жалък.
  • 1
    13
    ха,ха
    главния проблем на цитат в интернет е, че хората веднага вярват в неговата истинност! :) :) :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари