Лечителка или демон

0
Дяволското образувание е с шокиращи размери
Дяволското образувание е с шокиращи размери

Дяволското образувание е с шокиращи размери

Лечителка или демон

Шокиращо голям рог изби от главата на дърта знахарка от Китай.
Бабичката прилича на същински дявол и плаши съседите си до смърт. Главата на Лианг Шиюджен се разцепи по средата и от нея изби огромен твърд израстък. Дължината на издатината е почти 15 см и изглежда разтърсващо. Разликата с дявола е, че той притежава два, а баба Лианг - все още само един. Според комшиите на 87-годишната знахарка зъл дух се е вселил в тялото й.

Бабката отказва да се оперира


"Тя е обсебена от демон. Зъбите й ще станат остри, очите й ще почервенеят - страх ме е" - изплашено разказва възрастна съседка и сравнява съселянката си с вещица.
Истината съвсем не е свързана с живота в преизподнята. Според лекарите, които следят растежа на рога на баба Лианг, това е раково образувание. Най-вероятно е причинено от слънцето и те се надяват то да не порасне още повече. По думите на дъщерята на уплашената бабка Лианг преди няколко години на мястото на рога има малка бенка.
"В един момент бенката се разцепи и на нейно място започна да расте това чудо. Майка ми използваше народна медицина и като че ли състоянието й се влоши" - разказва дъщерята Уанг Джаожун.
Когато обяснява за своето страдание, дъртата Лианг Шиюджен плаче: "Болката е ужасна, понякога се будя нощем от спазмите. Усещам го как расте".
По-рано тази година, докато мие косата на майчицата си, Уанг отчупва, без да иска, рога. На негово място избива нов, още по-голям. Надеждата, че бабата ще се сбогува с израстъка си, почти се изпарява в този момент. Лекарите са притеснени и не могат да дадат гаранция, че ако оперират и премахнат рога на баба Лианг, на негово място няма да избие още по-грамаден такъв. Самата старица отказва да постъпи за лечение в болница, защото се страхува, че няма да излезе жива оттам.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари