Лавина от оставки в Община Благоевград

0
Лоялни на бившия кмет служители си тръгват, преди да бъдат уволнение от новия кмет
Лоялни на бившия кмет служители си тръгват, преди да бъдат уволнение от новия кмет Снимка: Община Благоевград / Facebook

Лоялни на бившия кмет служители си тръгват, преди да бъдат уволнение от новия кмет

Броени дни, след като стана ясно, че в следващите четири години Община Благоевград ще се управлява от нов кмет, а именно Методи Байкушев, редица началници на отдели и служители напускат постовете си, информира агенция "Фокус".

Хора от екипа на вече бившия кмет Илко Стоянов, коментират, че моралът изисква да си тръгнат с него, а не да останат на постовете си, от където могат да бъдат уволнени от новото общинско ръководство.

Сред депозиралите молби за напускане са Бойко Начев, който беше директор на дирекция "Информационно и административно обслужване", Атанас Дафинов, управител на ОФК "Пирин", Стефан Попов, управител на Общинско предприятие "Благоевград Строй ремонт" и други.

Междувременно на страницата си във Facebook доскорошният градоначалник Илко Стоянов благодари на всички хора, които са му гласували доверие, а новоизбраният кмет Методи Байкушев отправи покана към жителите на Благоевград да присъстват на тържественото заседание, на което ще положи клетвата като кмет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    2
    Гост
    Байкушев е психопат с вродени комплекси от 9-то коляно.....ще го разберете по трудния начин.
  • 16
    1
    Пунта Мара
    Странни аргументи. Лоялни били на бившия кмет, моралът изисквал. Все ми се струва, че човек от администрацията трябва да е лоялен към гражданите. За моралът дори няма смисъл, да се коментира.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари