Лаура Кьовеши: Срещата с Гешев беше само формална

0
Значително се разминаха оценките на главния прокурор и на началника на Европейската прокуратура
Значително се разминаха оценките на главния прокурор и на началника на Европейската прокуратура Снимка: Прокуратура на Република България

Европейският главен прокурор определи като „много продуктивни“ разговорите си с Надежда Йорданова и Бойко Рашков

Значително се разминаха оценките на главния прокурор Иван Гешев и на началника на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши след срещата им днес.

По-рано през деня от пресцентъра на държавното обвинение обявиха, че събитието е било с работен характер, като „двете страни изразиха общата удовлетвореност от доброто сътрудничество и постигнатото до момента“.

В следобедните часове от офиса на Кьовеши обаче излязоха със следното съобщение в социалните мрежи: „Консистентност, решителност, действие – ключовите думи, които описват една много продуктивна визита в България. Днес европейският главен прокурор проведе срещи с министъра на вътрешните работи г-н Рашков, министъра на правосъдието г-жа Йорданова, а също и формална среща с главния прокурор Иван Гешев“, информира bTV

В дипломацията формална среща е такава с участието на две или повече важни личности, която се провежда единствено от учтивост и е изпразнена от друго съдържание – не се обсъждат важни въпроси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    мислещ
    Ето това се казва "начукване" = формална среща. Каскетът е аут не само по наше мнение, но и на Кьовеши. Браво момиче - бой по Тиквата и по Каскета.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари