Латино фиеста и „DEEP ZONE Project“ на карнавала в Русе

0
Карнавална дискотека на открито и заря ще закрият събитието
Карнавална дискотека на открито и заря ще закрият събитието

Карнавална дискотека на открито и заря ще закрият събитието

На 24 юни ще се проведе Русенският карнавал, наситен с разнообразие от събития за всички възрасти. Организатор е Община Русе по програма "Туризъм". До момента заявка за участие са подали 600 души.

На сцената пред Съдебната палата от 18:30 ч. ще започне концерт на Вокална група „Приста“ към Общинския младежки дом с ръководител Доротея Бальовска.

В 19:00 ч. на площад „Свобода“ се очаква да навлезе карнавалното шествие, съставено от няколко лъча. Първият лъч ще тръгне от площад „Батенберг“, вторият - от ул. „Александровска“ 120, трети лъч тръгва от главния вход на Община Русе, а четвъртият - от Ларгото пред Държавната опера. Сборният им пункт е пред Съдебната палата. На сцени пред сградата на Община Русе и Доходното здание ще се изявят танцови състави, групи, детски градини и училища, съобщиха от Община Русе.

Около 20:30 ч. на сцената пред Съдебната палата започва Латино фиеста с участието на Дарлинг Родригес, Памбос Агапио /Кипър/, Раул Торес /Куба/, Памбос Дансинг Център, Deka Dance /Румъния/, Milenium art Club /Румъния/ и Салса клуб „Фламинго“.

След динамичната фиеста на сцената излизат специалните гости „DEEP ZONE Project“.

Следва Карнавална дискотека на открито. Събитието ще завърши с празнична заря.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари