Лайънс клуб Русе организира Коледен бал

0
Поздравления по този повод отправи Областният управител на Област Русе – доц. д-р Стефко Бурджиев
Поздравления по този повод отправи Областният управител на Област Русе – доц. д-р Стефко Бурджиев

В унисон с юбилейните инициативи за 100 години Лайънс Клъб Интернешънъл 2017, тази вечер се състоя традиционния Коледен бал, организиран от Лайънс клубовете в град Русе.

Поздравления по този повод отправи Областният управител на Област Русе – доц. д-р Стефко Бурджиев. В адреса към членовете на русенските Лайънс клубове се казва:

„За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод традиционно провеждания от Лайънс клубовете в град Русе Коледен бал!

Характеристиките на съвременния свят, като технологичен прогрес, демографски срив, младежка безработица, социална изолация, терористични заплахи, изискват всеобща мобилизация и доброволчество за широко разпространение на хуманитарната идея за подпомагане на безпомощните и закриляне на беззащитните!

В унисон с динамичната среда и предизвикателствата на времето, които днес трябва да бъдат преобразувани в преимущества, оживява морализмът, демонстриран активно от първообразите на Международното обединение Лайънс!

Свидетелство за добронамереността и всеотдайността са постиженията на русенската Лайънс общност, определили

водещото място на града в движението за приобщаване на България в транснационалното семейство на лъвовете!

Радостен ме прави непоколебимият дух на солидарност и съпричастност, който проявявате към злободневните проблеми в областта на здравето, образованието, екологията, международното разбирателство, младежкото развитие и социалното подпомагане.

Отправям благодарност за намесата и усилията, които полагате за осигуряване на по-добри възможности и условия за живот, подпомагайки провеждането на добра държавна и обществена политика. Уверявам Ви в подкрепата, която ръководената от мен администрация ще продължи да оказва за апробиране на обществено полезни идеи!

Пожелавам здраве, упорит труд и нови, по-големи успехи!“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари