Коледен благотворителен бал на училище „Иван Вазов“

0

На 09.12.2016 г., в хотел Рига, за 11-та поредна година се проведе Коледен благотворителен бал „Заедно за Коледа“, организиран от ОУ „Иван Вазов“ в Русе.

На тържеството присъстваха учители, родители, приятели и гости на училището, обединени от ангажираността си към бъдещото поколение и добротворството.

Благородната инициатива беше открита от директорката г-жа Теодора Йорданова, която поздрави присъстващите и им благодари за съпричастността и подкрепата.

Събитието уважи и г-н Станимир Станчев, заместник областен управител на област Русе. Той изрази своята удовлетвореност от приемствеността и традициите, изградени в училището. Отправи  своите адмирации към ръководството и учителите за тяхната благородна кауза да възпитават  и дават знания на децата. „В навечерието на Коледните празници всеки ще си направи равносметка и съм убеден, че Вие ще запомните изминаващата година с доброто, което правите“, каза още той. Заместник областният управител пожела здраве и още много добри дела и през следващата година.

По традиция, бяха връчени награди на изявени възпитаница от ОУ „Иван Вазов“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари