Лайънс клуб Русе: Изненадахме се от количествата дарения и то във време, когато хората са без работа

1

Лайънс клуб Русе Сексагинта Приста организират за поредна година благотворителната кампания „КУПИ И ДАРИ“.

Тази година в нея се включиха магазин „МЕТРО КЕШ &  КЕРИ“, магазините от веригата „Зари“, магазините от веригата ТТ МАРКЕТ  и магазин КУИНС. Дори пандемията не попречи на кампанията ни. Подкрепа получихме и от малките лъвчета от ЛЕО КЛУБ РУСЕ

Кампанията се проведе от 21.10. до 05.11.2020г. Бяха събрани десетки килограми брашно, леща, боб, ориз, макарони, спагети, консерви, захар, вафли, бисквити, шоколади и др. хранителни продукти. Събрахме и почистващи и перилни препарати, консумативи от първа необходимост за хигиена и дезинфекция, памперси за възрастни и деца.

Децата от Лео клуб Русе се включиха активно в разяснителната кампания, както и самите те дариха големи количества играчки, дрешки, хранителни продукти. Даренията събрахме в над 50 кашона.

Усилията на добротворците се увенчаха с успех. Те донесоха радост на една самотна майка с четири деца от с.Ново село, на самотни възрастни хора, за които се грижи "Доброволчески хляб - Трапезата", Съюза на слепите в Русе, както и на деца сираци от ОУ „Иван Вазов“. Дамите раздадоха голямо количество  хранителни продукти от първа необходимост, сладкиши и помагала за училище. Лайънс клуб Русе  дари на семейството от Ново село автоматична пералня, за да има младата майка повече време за своите деца

Всичко това стана възможно благодарение на Вашите дарения, мили хора от нашия град! Изненадахме се от количествата дарени продукти и то във време, когато много хора са без работа, притеснени за утрешния ден и въпреки това дариха за тези, които имат по-голяма нужда от помощ! 

Благодарим на младите лъвчета от ЛЕО КЛУБ РУСЕ, че се включиха активно в тази толкова човечна и смислена кампания!  

ПОКЛОН ПРЕД ВАС!

Лайънс клуб Русе Сексагинта Приста

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари