Куриозни ситуации по време на видеонаблюдението на вота

1
Изборният процес буквално се превърна в риалити шоу
Изборният процес буквално се превърна в риалити шоу Видео: NOVA

За какво си говориха членовете на комисиите

Колко е 66 минус 64? Как се включва принтер? Възможно ли е да се прехвърли песен от плоча на флашка? Това са част темите, за които си говориха членовете на секционните избирателни комисии. Всичко това се разбра от живото излъчване на броенето на бюлетините, предава NOVA.

Краят на изборния ден беляза началото на новото предизвикателство пред комисиите - излъчването на работата им на живо. И така изборният процес буквално се превърна в риалити шоу. Хилядите обективи запечатаха и забавни, но и моменти, в които не липсваше емоция.

Част от комисиите преправяха протоколите си по няколко пъти, а дори и калкулаторите се оказаха безсилни пред сложни математически операции.

Някои предпочетоха да показват бюлетина по бюлетина как са гласували избирателите. Други, неволно или не, избраха най-далечната точка от камерата. Трети пък решиха максимално да затруднят зрителите като буквално излъчваха картината с краката нагоре.

Не липсваха и откровения. В крайна сметка, голям процент от комисиите успяха да се справят на време, въпреки проблемите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Пълна
    Свинщина
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари