Купуваш надгробна плоча, получаваш секси масаж на четири ръце

2
Маги изглежда повече от секси и веднага предизвика мъжкия интерес
Маги изглежда повече от секси и веднага предизвика мъжкия интерес

Обява, промотираща купуването на надгробни плочи, шокира интернет потребителите.

Плевенчанката Маги Асенова предложи на всеки, купил си паметник от траурната агенция близо до спа студиото й, да получи безплатен масаж на четири ръце. Самата масажистка изглежда повече от секси и веднага предизвика мъжкия интерес, пише "България Днес".

"Изцяло с добри чувства го направих. Целта ми беше да обединя хората. Този, който е починал, едва ли би бил щастлив, ако близките му тъжат седмици наред и плачат вкъщи. Той би се зарадвал да си продължат живота и да го помнят с добро. Затова пуснах обявата. Исках да зарадвам хората и да омекотя мъката им", коментира Асенова.

В интернет пространството хората не разбират обявата по същия начин. Вълна от гневни коментари заля профила на козметичката. Повечето са на мнение, че това е подигравка с почналите и жалък опит да се изкарат пари от мъката на хората. След вълната от недоволство Маги свали поста си, но промоцията все още е валидна до края на януари и може да се намери в други сайтове.

"Сигурно много хора се питат какво общо има между масажа и погребението. Когато човек е на масаж, той се пренася в един друг свят. Масажът е за духовно пречистване, за настроение", аргументира постъпката си Маги.

От траурната агенция разбират за офертата, когато започват да им звънят желаещи да се възползват.

"Оказа се, че има хора, които се интересуват от промоцията. Аз така разбрах за обявата. Започнаха да ми звънят и да питат къде може да направят поръчката, за да се възползват от промоцията. Колкото и странно да звучи, е факт", коментира пред вестника управителят на погребалното бюро Ивайло Дафинов.

Той се занимава с този бизнес от 19 години. Признава, че на първо четене нещата наистина изглеждат грозно, но в крайна сметка не карат никого насила да си прави масаж.

"Мислите ли, че бих си заложил репутацията заради някаква реклама?! Момичето е останало доволно от това, което направихме с плочата на баща й, и е решила да направи жест към нас. Става въпрос за нещо доброволно, никого не задължаваме насила", допълва Дафинов.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари