Купонджията в квартал "Родина" ще бъде наказан за хулиганство

5
47-годишният мъж е продължил да нарушава нощната тишина дори след посещението от полицаи
47-годишният мъж е продължил да нарушава нощната тишина дори след посещението от полицаи

47-годишният мъж е продължил да нарушава нощната тишина дори след посещението от полицаи

На 8 август около 23:35 ч. полицейски наряд от групата за охрана на обществения ред при Второ РУ е изпратен на адрес в гр. Русе на ул. Голям Богдан по сигнал за нарушаване на нощната тишина. Установено е, че намиращият се на адреса имот е обитаван от мъж на 47 г., като в двора му е имало поставена тонколона с пусната музика. Първоначално мъжът е отказал да спре музиката, след отправеното му устно разпореждане. На адреса е отишъл втори полицейски наряд. След спирането на музиката, 47-годишният е продължил да нарушава нощната тишина от двора на имота, говорейки на висок тон, както и отправяйки множество неприлични изрази и псувни към обитателите на намиращия се в съседство жилищен блок, а също и спрямо полицейските служители, съобщиха от полицията в Русе.

Случаят е документиран, като е изготвена преписка с оглед налагане на наказание по Указа за борба с дребното хулиганство. Материалите по преписката са докладвани и на дежурен прокурор в РРП. Постановен е отказ за прилагане на УБДХ и е образувана преписка по описа на Второ РУ, с оглед данни за извършеното престъпление.

Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    6
    Само толкова ли ?
    Еха велика работа! Тоя град заприлича на куклен театър пълен със служби, които участват в някакъв спектакъл или представление. Е и гражданите не само на Русе, констатираме, че явно не оправдавате заплатите, които ви се плащат от нашите данъци. Съкращения и реформи трябват и персонална отговорност от всички държавни служители!
  • 18
    5
    До 2
    Коки,Коки,местни избори се задават,кмета ако чака на теб и мен е навън.Затова си обгрижват лилавия електорат.Не се задвижват жалби и наказания...
  • 20
    4
    да питам
    Няма ли данни за насаждане на омраза от един човек към друг етнос,например българският? Псувни и т.н. Днес от района долитаха музикални ритми към обедно време и се чуваха зад бившият завод П.Караминчев.Кой ли беше?
  • 28
    3
    Нcxxxfghj
    Само това ли????Ами този изрод ще си продължи пак!!!!!
  • 33
    2
    Калоян
    До тук едно нищо.... после защо всеки си правел каквото иска, чупели драскари и какво ли не още. Просто нищо не им правите. Този назидателно кмета с цял новинарски екип трябваше да го изхвърли от къщата и да бъде съден жестоко. А отделно съм сигурен, че има много дълго досие
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари