Кукленият театър с премиера на спектакъла „Том Сойер“, който е и за деца, и за родители

0
Премиерата е на 15 април, петък, от 18 часа, като драматизацията на творбата на Марк Твен е направена специално за русенската трупа от режисьора Валентин Владимиров-Валяка
Премиерата е на 15 април, петък, от 18 часа, като драматизацията на творбата на Марк Твен е направена специално за русенската трупа от режисьора Валентин Владимиров-Валяка Видео: Русе Медиа

Семеен спектакъл, който среща родители и деца с един от любимите персонажи от детството – това очаква публиката в новата постановка на Кукления театър „Том Сойер“

Премиерата е на 15 април, петък, от 18 часа, като драматизацията на творбата на Марк Твен е направена специално за русенската трупа от режисьора Валентин Владимиров-Валяка, информира Русе Медиа

Действието започва от момента, в който малкият Том един ден се събужда на 60 години. „Станал е един много успял артист, но разбира, че изкачвайки се в кариерата, е загубил нещо много важно – себе си. И това е една ретроспекция на живота му с намерението той да открие себе си в историите – бой с натрапника, боядисването на оградата, срещата на Том и Беки, срещата с Хък Фин и убийството на д-р Робинсън“, споделя режисьорът.

Завръщането към себе си и детето, което се крие у всеки от нас, е лайтмотивът на спектакъла. За родителите също ще е интересно да си припомнят за своето детство и да споделят с децата си спомените си от тези години.

Ето и екипът на „Том Сойер“:

Драматизация и режисура: Валентин Владимиров – Валяка

Сценография: Наталия Гочева

Художници: Таня Пасева и Георги Пасев

Музика: Пламен Мирчев – Мирона

Мултимедия: Полина Стоянова

Участват: Кремена Станева, Мартин Маринов, Мартин Пашов, Димитър Пишев, Светлина Станчева, Ивета Маринова, Васил Маринов /дебют.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари