Куклениците в Русе представят пиесата „Приказка за Боби и шайка микроби”

0
Това е образователен спектакъл, който засяга доста адекватно настоящи теми от действителността
Това е образователен спектакъл, който засяга доста адекватно настоящи теми от действителността Снимка: Държавен куклен театър - Русе

Пиесата „Приказка за Боби и шайка микроби” от Валентин Владимиров – Валяка ще представи на 10 май от 18 часа Кукленият театър

Това е образователен спектакъл, актуален за отминалата епидемиологична обстановка.

Представление, което засяга доста адекватно настоящи теми от действителността. Те ще се представят по забавен и атрактивен начин, за да бъдат по – лесно възприети от децата.

Малкият Боян, хитрува пред майка си, че си мие старателно ръцете, а всъщност хич не обича водата и сапуна. Затова и ръцете му са истински развъдник на микроби. И то не какви да е… Моля, запознайте се с Коби, Роби и тяхната шайка непослушни микроби. Те си живеят прекрасно върху мръсните ръце на Боян, но един ден решават да се отправят на екскурзия към сливиците му. И всичко е много весело и забавно, но не и за Боби. Той ляга болен. И в съня си се среща с г-н Имунитет, който му обяснява как заедно да преборят микроби. Дали ще успеят ще разберете от представлението „Приказка за Боби и шайка микроби” на ДКТ Русе. Заповядайте да се посмеем и заедно и да научим колко е важно да се спазват хигиенните навици и да се поддържа силен имунитет.

Драматизация и режисура: Валентин Владимиров – Валяка

Сценография: Таня Пасева, Георги Пасев

Музикално оформление: Станимир Иванов

Участват: Кремена Станева, Любен Русенски и Мартин Маринов

Образователен спектакъл за най- малките. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари