Куентин Тарантино казва „сбогом“ на Холивуд

1
Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам на филмите, каза Тарантино
Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам на филмите, каза Тарантино Снимка: БГНЕС

Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам на филмите, каза Тарантино

Режисьорът на "Имало едно време в Холивуд" Куентин Тарантино е готов да си тръгне.

Той заяви, че следващият му филм ще бъде последен, съобщава „Дейли мейл“, цитиран от БГНЕС. 59-годишният режисьор на "Криминале" ще заснеме 11-и и последен пълнометражен филм, преди да захвърли режисьорската си палка.

„Правя това от дълго време; правя го от 30 години", каза той в интервю за Крис Уолъс от Си Ен Ен. "И е време шоуто да приключи“.

Роденият в Тенеси режисьор вече е режисирал 10 филма, получили одобрението на критиката.

"Не искам да се превърна в старец, който не е в час, когато става въпрос за актуалните филми, които излизат в момента“, обясни той.

Въпреки че знае, че следващият му филм ще бъде последен, режисьорът на "Да разлаем кучетата" заяви, че все още не знае какъв ще бъде сюжетът на този филм.

По-рано Тарантино говори в интервю за това какво би могъл да прави след пенсионирането си.

„Виждам се как пиша книги и започвам да правя театър, така че все още ще бъда креативен“, каза той. "Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам на филмите“.

По-рано този месец режисьорът на "Джаки Браун" издаде втората си книга за филмите в ерата на Новия Холивуд. Преди това той издаде романизация на филма "Имало едно време в Холивуд".

Куентин ще има и повече време, което да прекарва със семейството си. Режисьорът на "Омразната осморка" се ожени за 38-годишната израелска певица Даниела Пик през 2018 година. Двамата имат две деца, едното родено през 2020 година, а другото - през изминалото лято.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари