Кученце с 6 крака и 2 опашки се роди в САЩ

1
Не е изключено Скипър да има безболезнен и комфортен живот
Не е изключено Скипър да има безболезнен и комфортен живот

Не е изключено Скипър да има безболезнен и комфортен живот

В Съединените щати се случи нещо необичайно: куче се роди с шест крака и две опашки! Това е станало във ветеринарния център на “Нийл“ в Оклахома. Самата клиника обяви събитието във Facebook: „Това е чудо, наречено Skipper“, предава DarikNews.

Очарователното кученце от породата бордър коли, казва се „Скипър“, и "Бордер коли", чието име е Skipper, е оцеляло по-дълго от очакваното, което е „истинско чудо“, според ветеринарните лекари, които се грижат за него.

Скипър е родена с комбинирани вродени нарушения – с две тазови области, две репродуктивни системи, две опашки, 6 крака. Както и т. нар. Спина бифида, вродена аномалия в развитието на гръбначния стълб и гръбначния мозък.

Всички органи и мускули на Скипър обаче реагират нормално и здравето му напредва благоприятно, като се има предвид колко сложно е тялото му.

Ако кученцето продължи така и занапред, ще му бъде осигурена физиотерапия и помощ, докато расте, както посочват неговите болногледачи, които не изключват Скипър да има безболезнен и комфортен живот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Днес се опитах да тичам на пътеката 10 минути, но на 7-та дойде охраната на Кауфланд и ме свалиха от касата...

Харесай Дунавмост във Фейсбук