Куче нападна жена и уби домашния ѝ любимец в София

0
Жители на квартал „Люлин“ твърдят, че това е пореден подобен случай в района
Жители на квартал „Люлин“ твърдят, че това е пореден подобен случай в района Видео: NOVA

Жители на квартал „Люлин“ твърдят, че това е пореден подобен случай в района

Домашно куче без намордник нападна жена и уби нейното куче. Случаят е от кв. „Люлин” в София. Жители му твърдят, че това е пореден подобен случай в района. Инцидентът е станал на 27 септември. Около 08:00 ч. Добринка Дейкова разхожда домашния си любимец, когато вижда друга жена с две кучета.

„Едното се спусна и нахапа моето куче. Опитах се да го опазя, но не успях. Ръцете ми са нахапани. Извадих си медицинско. Подадох сигнал до 9 РУП, районната община, Агенцията па безопасност на храните. Жалбата ми е била пренасочена към Столичния инспекторат. От полицията ми се обадиха. Казаха ми, че жената им е добре позната. Подавани са и други сигнали от потърпевши в района, но до момента са ѝ изпращани само преписки. Инспектор е ходил в дома ѝ. На адреса е имало само едно куче”, разказа потърпевшата жена в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

От полицията заявиха, че има събрани материали, които са изпратени в Районната прокуратура. От обвинението пък обясниха, че документите са пристигнали едва вчера. От Районната община и с Столичният инспекторат поясниха, че е съставен акт за административно нарушение. Собственичката на агресивното куче е отхвърлила твърденията в сигнала.

Столичният инспекторат и район „Люлин“ - Столична община са направили проверка, съставен е констативен протокол, потърсени са доказателства и предстои да бъдат разпитани свидетели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    3
    Аз
    Защо големи псета се разхождат без каишка и без наморници по улиците на града?
  • 13
    2
    Русенец
    А защо КООРС и полицията не глобява кучкари, които пускат кучетата си свободно в парковете, градини и по алеите на кея ?
  • 10
    1
    Напаст
    Поредното потвърждение колко нагли са повечето от кучкарите. Убедени са, че имат право да навират псетата си навсякъде, всички да търпят мръсотията, лая, а като в случая - и агресията им, а другите хора са длъжни да се умиляват от техния "любимец". Понеже е модерно, всеки втори идиот се сдоби с псе напоследък. Техен мит е, че който не обичал животните (техните), не обичал хората. Познавам някои кучкари, които даже себе си не обичат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари