Крупен обир в Перник

0
Откраднаха около 400 000 лева от кантората на нотариус
Откраднаха около 400 000 лева от кантората на нотариус Видео: NOVA

Откраднаха около 400 000 лева от кантората на нотариус

Офис на нотариус в Перник е бил разбит в нощта срещу петък, съобщи NOVA, запозната от свои източници.

Сигналът е подаден тази сутрин. По първоначални данни обирджиите са срязали касата в офиса и са взели наличните там около 400 хиляди лева. На място текат огледи.

Офисът на нотариус Румен Манов се намира на една от централните улици в Перник. По първоначална информация крадците са проникнали през прозореца, няма следи от взлом. Влизайки в кантората, те са успели да разбият касата.

В района няма камери за видеонаблюдение. Мястото обаче се намира на паркинга от задната страна на Съдебната палата. От другата страна е централната пернишка улица.

Румен Манов отказа коментар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Мунчо
    До 1: Едва ли има нотариус, който да не може да обясни откъде има такива пари. Проблемът е, че държавата им хариза възможността да прибират нотариалните такси. Хората просто не знаят колко средно на месец прибира един нотариус. Или съдебен изпълнител. Нарочно пиша "прибира", а не "печели". Не случайно темата за техните доходи е дълбоко покрита. Помните ли преди време как ошамариха майка и дъщеря нотариуси? Прокуратурата едва ли не поиска от тях разрешение да им зададе въпроси. Естествено не получиха никакви отговори. Зависи къде работи нотариуса, може да прибере милион и за далече по-малко от 1 година. На практика няма разходи, а приходите може да са колосални за сам човек. Разбира се, "споделят", но и това което им остава е прекалено. Няма НАП, няма касови бележки, сами се "проверяват" един друг. А този специално дори е "спестил" от вноски по банкова сметка или от трезор. Направи ли ви впечатление, ако сте го гледали по телевизора? Да, не беше много угрижен, че други са му "прибрали" към 400К. Както се казва, та те така. Няма катафалка с ремарке.
  • 11
    1
    Мишо
    От където дошло, там отишло. Сега нотариусът да разследват за тези пари. Всички са крупни обирджии и мошеници! Кръвопийци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари