Крум Зарков: Това е първият вот на недоверие, който има потенциала да бъде успешен

0
Опозицията иска да свали правителството заради вътрешните му проблеми, а не за това, че не си е свършило работата, заяви депутатът
Опозицията иска да свали правителството заради вътрешните му проблеми, а не за това, че не си е свършило работата, заяви депутатът Снимка: Фейсбук

Опозицията иска да свали правителството заради вътрешните му проблеми, а не за това, че не си е свършило работата

Това заяви в Русе народният представител от "БСП за България" Крум Зарков, предава телевизия КИС 13. Той смята, че този вот на недоверие е първият, който може да се окаже успешен.

Утре депутатите се събират на извънредно заседание на Народното събрание за дебатите по вота на недоверие, а гласуването ще се проведе в сряда.

Досега нито един вот на недоверие не е бил успешен, като този е първият с такъв потенциал, заяви Крум Зарков.

При всички положения, актуализацията на бюджета трябва да се приеме, категоричен е още Зарков, призовавайки призова политическите сили към отговорност по този въпрос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Групенфюрер Мюлер
    Внукът на ген Кацамунски, част от светата троица на русенското БСП - Пенчо Милков, Георги Стоилов и Крум Зарков! Първия е кмет - всички виждаме какво може,втория цял живот го уреждат на сладки служби (вчера пак), Крумчо завалията само обикаля, да види откъде какво може да завлачи, жалка картинка!
  • 6
    3
    Зализан
    Зализан натегач, ерудиран, но мазен, комунист зажаднял за власт
  • -5
    2
    азбукарче
    И какво прави една стогодишна партия в коалиция с ПП, които пък нямат и годинка, но много умеят да говорят неистини?
  • 7
    1
    Синя лагуна
    На мръсни черфени Педерасти, само куршум в тила.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари