Кризисна ситуация с барикадиран в дома си мъж в Бургас

1
Мъжът седнал на външното тяло на климатика и заявил, че ще скочи от 3-тия етаж
Мъжът седнал на външното тяло на климатика и заявил, че ще скочи от 3-тия етаж Снимка: БГНЕС

Сагата е продължила цяла нощ

Кризисната ситуация с 37-годишния мъж е продължила цяла нощ и е приключила тази сутрин, след намесата на полицията.

Малко след полунощ, мъжът сам позвънил на тел. 112, че има намерение да се самоубие, тъй като приятелката му се разделила с него, съобщиха от полицията в Бургас, предава БНР. Последвали още няколко обаждания от съседи за нарушаване на нощната тишина в района на бл. 57 в к-с “меден рудник”, като е констатирано, че мъжът е в неадекватно и агресивно състояние.

Той се барикадирал в дома си на третия етаж и крещейки през терасата, хвърлял различни предмети. Демонстративно бургазлията се блъскал с бутилка от алкохол в главата, разбил я и с парче от нея, опитал да си пререже гърлото. Впоследствие седнал на външното тяло на климатика и заявил, че ще скочи, като единственото му желание било да види бившата си приятелка.

Констатирано е, жената отдавна прекратила отношенията си с него, а спрямо бургазлията е издадена и ограничителна заповед. От няколко месеца започнал да приема тежки антидепресанти, които в нощта на 10-ти срещу 11-ти юни смесил с голямо количество алкохол. Това довело до неадекватното му състояние и проявената агресия.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа, като предстои да бъде освидетелстван от специалисти от центъра по психично здраве в Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Чарлз Дарвин
    Ще се самоубива със скок от третия етаж?!?!?! Пълен професионалист!!!! А едно време какви самоубийци имаше!!! Съсипаха я тая държава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари