Кристиян Шкварек: Ние правим избори, а Сърбия и Румъния се развиват

0
Досега сме дали около 500 млн. лева за избори, което е достатъчно за две детски болници, заяви още политическият анализатор Кристиян Шкварек
Досега сме дали около 500 млн. лева за избори, което е достатъчно за две детски болници, заяви още политическият анализатор Кристиян Шкварек Снимка: БНТ / стоп кадър

Досега сме дали около 500 млн. лева за избори, което е достатъчно за две детски болници, заяви още политическият анализатор Кристиян Шкварек

"Заявленията след изборите звучаха доста крайни. Г-н Борисов постави нещо като ултиматум - или ще стане моята, или спира държавата, а "Продължаваме промяната - Демократична България" казаха, че няма да участват в правителство с участието на ГЕРБ". Това каза в ефира на БНТ пиар експертът Любомир Аламанов.

"Има вариант ПП-ДБ да подкрепи някакво фамозно правителство без представители на ГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, само с експерти. Засега не виждам пролука", добави той.

"Досега сме дали около 500 млн. лева за избори, което е достатъчно за две детски болници", заяви политическият анализатор Кристиян Шкварек.

"По-добре е да се направи някакво правителство, отколкото да се отиде на шести, седми, осми и девети избори и да дадем пари за още детски болници, докато съседите ни като Сърбия и Румъния се развиват. Ако това нещо продължи, този, който откаже да състави правителство, ще бъде жестоко наказан на следващите избори", посочи Шкварек.

"Въпросът е, че за последните 15 години не се случи нищо, тези виртуални детски болници не бяха построени. Някой трябва да поеме отговорност за застоя през последните 15 години", подчерта Любомир Аламанов.

"За да се стигне до правителство, трябва да има доверие между политиците. Без доверие нищо не може да стане", добави той.

"Не знам защо слушаме коментари как вторите не правят еди какво си – това може да се коментира при втория мандат. Сега победителят носи изцяло отговорността за съставяне на правителство и за управлението", коментира още Аламанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    хаха
    Този е поредния анти-европейски политически коментатор така наречен по модерно му "инфлуенсър", който не спира да лее акъл без да има 1 работен ден през живота си. Човека е 91-ви набор ама говори сякаш е живял и видял и събрал мъдрост и сега ни поучава как трябва да живеем. Докато се дава медийна изява на разни такива без нито един работен ден, да ни дават акъл как да живеем и работим НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ!
  • 4
    2
    до 1
    Прав си! Те са читави народи, а нашият е дупедавец и мърша. Както е казал Михаил Вешим , "Българският народ е малък, но за сметка на това е невероятно прост!".
  • 4
    1
    АБЕ
    те се развиват защото борят корупцията, борят икономическата престъпност, а не просто защото са избрали някой си безхаберник за министър председател. Със или без правителство, докато сбърканото законодателство не се оправи, докато корупмираните кметове, съдии и прочие не бъдат разкарани, докато нито една партия не предлага законодателни промени за да реши тези проблеми, докато не се променят основни закони - ДОПК, Търговски, в който техни фирми с огромни задължения ги прехвърлят на малоимотни роми и крадат българския народ с невнесените данъци и са все на печалба, ще си ходим на избори докато свят светува. До сега не се чува нито една партия да говори по тези въпроси, в този ред на мисли ще произвеждаме същия резултат...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари