Кристиян Анкулеску поема ръководството на българо-румънската земеделска група

1
Председателството на комисията е на ротационен принцип
Председателството на комисията е на ротационен принцип Снимка: Facebook

Председателството на комисията е на ротационен принцип

На 15 февруари /четвъртък/ от 10:00 часа в Зала 1 на Областна администрация – Русе ще се проведе заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група. Срещата ще води заместник областният управител Георги Георгиев. Присъстващите ще дискутират акцентите в селското стопанство през тази година, както и актуалните бизнес насоки в полза на фермерите от България и Румъния, съобщават от Областната администрация.

Председателството на комисията е на ротационен принцип, като утре Георгиев ще предаде ръководството на заместник-председателя на Окръжния съвет Кристиян Анкулеску за следващите 6 месеца.

Заседанието се организира съвместно от Областна администрация – Русе, Окръжен съвет – Гюргево и Асоциация „Еврорегион Данубиус“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Аз
    Сега тоя пъпеш ли ще пали стърнищата?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари