Криминален психолог за убийството на Иван Владимиров: Важно е кой е издал разрешение за оръжието

1
Специалистът съветва - всички, които страдат от подобни съседи - да сигнализират полицията
Специалистът съветва - всички, които страдат от подобни съседи - да сигнализират полицията Видео: NOVA

Специалистът съветва - всички, които страдат от подобни съседи - да сигнализират полицията

Не е важно, че предполагаемият извършител на убийството на психолога Иван Владимиров е бивш полицай. По-важно е кой му е издал разрешение за притежание на оръжие. Това коментира криминалният психолог Росен Йорданов в студиото на “Събуди се” по NOVA.

Много по-важно е да се види този, който е издал оръжие на заподозрения за убийството, дали е съобразил сигналите при издаването на оръжието, какви са били подадените сигнали”, каза Йорданов. Според него предполагаемият извършител си е давал сметка, че ако има подадени сигнали и от негова страна, това ще бъде в негова полза, въпреки множеството прояви на агресия, за които споделят неговите съседи.

Психологът съветва - всички, които страдат от проблемни съседи - да сигнализират полицията, да се обединят и да опишат ясно какви са проявите.

В 90% от случаите при хора с абнормно поведение означава, че те страдат от вид разстройство”, допълни още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Кой е психопата? до 3
    Ой на чичо плиткоумното то. ДА олигофречето ми бавно. След като психопата в 22:30 ми рита входната врата на апартамента, и като след 10-ки жалби полицията не го е озаптила, това е единствената опция.
  • 0
    3
    до 1
    Ако ти си психопат това дава ли ми право да те застрелям, бе дебил?
  • 0
    2
    Маньо
    Този нещастник до кога ще се прави на психолог. Защо трябва да е по телевизиите като на всяко гърне мерудия?
  • -1
    1
    Кой е психопата?
    Този криминален психолог да взема да разтълкува думите на убития : "Животът ме направи прекалено мощен, ярък и силов, което работи за мен, но понякога стряска по-чувствителните души наоколо" !!! Егоцентризъм и презрение към "обикновенните българи", които не са американски граждани.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари