Кремена Халваджиян: Имам нужда да вярвам в еднорози

1
Искам да живея във времето, когато телефонът ми беше с кабел и шайба, заяви стилистката
Искам да живея във времето, когато телефонът ми беше с кабел и шайба, заяви стилистката Видео: NOVA

Искам да живея във времето, когато телефонът ми беше с кабел и шайба, заяви стилистката

От дете тя е бунтар, който трудно се побира в рамки и категории. Кремена Халваджиян - жена пълна истории, чийто първи език е стилът. Присъствието ѝ винаги е шокирало, вдъхновявало и стимулирало публичния ни живот. Обичайните въпроси за това какво е да си жената до най-успешния български телевизионен продуцент ги няма. Кремена е много повече и никога това не е било определящо за ролята ѝ в бизнеса им.

Пред Мон Дьо по NOVA тя споделя, че е „един много притеснен, тревожен и понякога виновен човек. "Може би, защото съм свикнала да мисля за всичко, за всеки един детайл. И това, че нещо може да не е под мой контрол – много ме смущава”, твърди тя.

По думите ѝ един от големите митове за нея е, че „тя е стилистка, защото е жената на продуцента”. „Мисля, че всички знаят кой е продуцентът. За съжаление повечето хора си мислят, че ние сме се родили на задната седалка на скъпата кола със златен биберон в уста – далече не е така”, категорична е Халваджиян.

Аз съм аналогов човек. Обичам кожени тефтери, хубави писалки. Искам да живея във времето, когато телефонът ми беше с кабел и шайба”, споделя тя. И допълва: „Имам нужда да вярвам в пеперуди, розови очила и еднорози”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    ГАЦО
    И аз искам телефона да е на кабел даже и с бутони,че да не е постоянно в мен и да ми звънят постоянно,че и от номера който правят подаръци - часовник
  • 5
    2
    daskal
    Толкова сте се налапали с мъжа ти, че внимавай да не се задавиш, докато дрънкаш глупости!
  • 2
    1
    БКП умре!
    Тая кумунярка, както и всички останали червени гниди, изобщо не ги слушат кухите главици!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари