Кремъл отрече Путин да страда от рак на щитовидната жлеза

1
Дмитрий Песков заяви, че твърдението за заболяване на Путин не е вярно
Дмитрий Песков заяви, че твърдението за заболяване на Путин не е вярно Снимка: ТАСС

Президентът на Русия Владимир Путин страдал от рак на щитовидната жлеза, съобщават италианската агенция АНСА и италианската телевизия "Скай нюз 24", като се позовават на руска независима медия.

Но информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков, предава БТА.

Трима специализирани лекари са придружавали Путин по време на неговите пътувания за дълги периоди от време в периода 2016 г. - 2020 г., твърди руското издание "Проект", което е специализирано в разследващата журналистика. Това са медиците Алексей Шчеглов, Ярослав Потасенко и Евгений Селиванов. Сред тях Селиванов е ендокринолог, специалист по рак на щитовидната жлеза, и той е придружавал 35 пъти Путин по време на негови пътувания до Сочи. Селиванов работи в Централната клинична болница в Москва.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обаче заяви, че твърдението за заболяване на Путин не е вярно, съобщава "Правда.ру".

"Проект" бе обявен за чуждестранен агент преди време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    ...
    Те западните лъжци много лошо се научиха да си служат с лъжи относно здравето, уж, че са много "загрижени" ! И като не мина "номера" с психическото заболяване, дай следващата зверска лъжа и така ще се пробват до безкрай, да имаш търпението на светец да ги изтърпиш !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари