Краят на Европа, началото на Еврабия

1
Здрав разум, здрава десница, здрав меч и здрав бой. По български!
Здрав разум, здрава десница, здрав меч и здрав бой. По български! Снимка: Евроком

Авторски материал на Пламен Пасков за Евроком:

Наистина ми е много неприятно да казвам, и даже да си го помислям: «Казвах ли ви?»

Напомням ви предисторията: Краят на Европа, началото на Еврабия. Това беше на 16.11.2015. Миналата година!

Да ви напомня основното:

1. Меркел (Германия) капитулира. Между капитулацията на Германия, и капитулацията на останалата част от ЕС разстоянието във времето е седмици, или месеци, но не и години.

2. Меркел (Германия) ще съдейства за безвизовото пътуване на турски граждани в ЕС.

3. Меркел (Германия) ще съдейства с конкретен план от 17 точки за приемането на Турция в ЕС.

4. Меркел (Германия) е готова на всичко това, като в замяна иска (моли) от Турция да спре с мигрантския натиск към ЕС, и, разбира се, най-вече към Германия. Което е официализирано признание за това, че Турция помпа съвсем целенасочено Германия с “бежанци” (пришълци-главорези).

Простичко казано, Давутоглу (Турция) изнудва Меркел (Германия): ако няма Шенген за турски граждани, няма съглашение за реадмисия (връщане на “бежанци” в Турция).

Какво стана от тогава?

Кьолн, Дортмунд, Хамбург, Мюнхен, и маса други големи немски, и скандинавски градове, където клетите бежанци и майки с бради и мустаци опипваха, тормозеха, изнасилваха европейки, европейци от повечето народи, в това число и деца. И не само – убиваха! Не искам да ви представям отново хрониката – интернет е залят с тези «известия».

Народите на тази Европа се вдигнаха на бунт, разбира се. И пак, разбира се, техните (!) полиции, и жандармерия ги смляха. Потушиха бунта на своите срещу чуждите. Кой друг се опълчи? Иван, от Балканите. Това е, други няма.

Какво стана? Защо така стана?

Наистина ли не разбирате? Че те си го казаха – съвсем ясно, честно, публично, и открито. Много пъти. Като Джордж Фридман, от Стратфор, частното ЦРУ.

Така ще е. Това ще е. Всички ние сме от неправилната страна на историята. Нас трябва да ни няма. Въпрос само на избор на технология. Този път бързат истински. Нямат време. Но имат планове. Не, не е теория на конспирацията. Практика «в режим на реално време» е. «Риалити шоу», само дето сме от губещата страна на телевизионния екран. Всичко си е планирано отдавна, ако трябва да ви напомня.

И сега какво? Ами, ще ви кажа – какво: днес стана това, за което писах през ноември миналата година, и за което говоря от месеци пред всички телевизии, пиша в интернет, казвам го на хората на живо. Но никой не ще да вярва, никой не иска да види, никой не може да разбере видяното, да го осмисли. Всеки си мисли, че ако си затрае, ще ни подмине. Не, няма. Ето ви резултата:

Владимир Мицов, който също следи събитията, гневно избухна във Фейсбук: 

"В момента, в който Давутоглу чука европейските лидери отзад и ги кара да му плащат милиарди еврА, да свалят визите за турците и всякакви други благинки за Турция, турската артилерия подпука кюрдите край Алепо. 
Ако имаШЕ европейски лидери, точно в този момент трябваше да навират Давотуглу и цялата му делегация в Брюксел в кучи гъз.
Баси чудото - няква си Турция командва и държи в шах цяла Европа .... онази Европа бе! Германия, Франция, Великобритания, Австрия ......."

Грубичко, и може би даже нецензурно, но кристално ясно, и напълно вярно.

Мемория (Памет за бъдещето) препечатва с коментарии DieZeit:

Ди Цайт: ЕС предаде своите ценности. В Брюксел започна пазарлъкът с Турция (обновена).

Германският вестник Ди Цайт отразява протичащата в момента среща на върха в Брюксел между лидерите на ЕС и Турция:

В сделката на ЕС с Турция коментарите се въртят около големия упрек, че ЕС е продала своите ценности. Помощ от Турция в решаването на кризата с бежанците срещу затваряне на очите на ЕС пред нарушаването на човешки права в Турция – така може да се обобщи критиката срещу предстоящата сделка на върха.

Може и да греша, но според мен ЕС нищо не е продала. Тя просто предаде всички нас. Може би не по свое желание, може би по чужда презокеанска заповед, но от това нищо не се променя.

Да ви напомням ли, че на 40 км от България са струпани на гръцко-македонската граница над 14,000 такива космато-брадати орки с криминално-главорезно минало, и стъклен нездрав блясък в очите?

Да ви напомням ли кадрите, в които щурмуваха македонската граница? Как се отнасяха с македонските полицаи и граничари, през които се опитаха да минат на щурм като луда крава?

Да ви напомням ли, че след октомври няма да са нито хиляди, нито десетки хиляди, и даже няма да са стотици хиляди, а ще са милиони, и даже десетки милиони?

Да ви давам ли още препратки? Има ли смисъл? Отваряте ли ги? Четете ли ги? Разбирате ли прочетеното?

Разберете, няма смисъл да се гневите на българоезичните «говорещи глави», които «представляват България» там, и «участват» в тези «преговори». Това е все едно кучето да се сърди на тоягата, с която го налагат. Тези българоезични назначенци са там само в качеството им на количество, на безлик и безгласен напълнител, нищо повече. Това е изискване на политическото лицемерие, на протокола. За да бъдем отнесени, прецакани, и унищожени законоидно. По приличному. По европейски. Нали общо взето това искахте?

Това, което има смисъл, е осъзнаването, че да очаквате нещо от тези нещастни марионетки е точно като да викаме «Неволята» от приказката. Трябва сами да си го направим. Да се самоорганизираме. Да разберем, и да действаме. Защото пясъкът изтича, а орките идат. Особено от октомври тази година.

«Октомври» ли казах? Грешка! Това е старата уговорка, от ноември 2015. Вчера, 07.03.2016, е решено вече да пускат турски граждани без визи в ЕС от юни!

Остават около 3 месеца. Напомням – Турция воюва в Ирак, в Сирия, и…в Турция. Това спокойно ще създаде истински бежанци в обем от няколко милиона. 2 милиона вече имат «на склад». И още няколко десетки милиона спокойно могат до края на годината да получат турски паспорти, които ще им бъдат връчени на турско-българската граница. Организацията за това в Турция е съдадена, политическа воля, и интерес има. И това, че новите «турски граждани» ще са от Афганистан, Пакистан, Ирак, Иран, Арабистаните, и даже от Африка, са подробности без значение. Без значение за Давутоглу, имам предвид.

Другите здравомислещи страни и народи вече се подготвят. Ограждат се, въоръжават се, възстановяват границите, граничния контрол. Но ние сме осъдени от географията да бъдем не артерия, а аортата за влизане на народите в Европа. В началото на 8 век българският владетел, известен днес като християнски светец, Свети Тривелий, ги е спрял. Воювал е в тази страшна война, мачкал е, сякъл ги е толкова, колкото трябва, за да бъдат спряни, прогонени, за да бъде изчистен Константинопол, и Европа от тях. Без евро-либерастия, без толерастия, без глезотии, безумия, и внушени от тинк-танкове и други безродни грантолапачи умопомрачения. Здрав разум, здрава десница, здрав меч и здрав бой. По български. Така, както в Коиловци посрещнаха кекавите френски командоси. Така, както Динко Вълев от Ямбол ги лови като чакали из шубраците.

Иначе не става. И никога не е ставало.

Боят не помага само на грънците.

Източник: Евроком
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари