Красимир Дечев и Пламен Борисов откриват съвместна изложба

0

Изложбата на двамата художници може да бъде видяна в малката изложбена зала на улица „Борисова“ 6

На 24 февруари 2023 година, от 18:00 часа в малката изложбена зала на улица „Борисова“ 6, художниците Красимир Дечев и Пламен Борисов откриват първата си съвместна живописна изложба.

Красимир Дечев се представя с характерните за неговото творчество архитектурни композиции. Причудливи сгради с изящни силуети, архитектурни елементи, изградени чрез необичайни ракурси демонстрират нестандартния поглед на художника.

Пламен Борисов се включва с абстрактни композиции, в които отдава предимство на въображението си. Хармонията е постигната чрез съчетаване на цветове и форми, навяващи различни емоции и асоциации.

В изложбата творбите на двамата автори са в пълно съзвучие. Пластическите им търсения се допълват, обединени сякаш в една обща идея и въздействие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    1
    Вие сериозно ли?
    На това ... изкуство ли му казвате?!! Хора, не се излагайте, виждам едни грозни цапаници на некадърни бояджии!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари