Красимир Анев се възстановява след опит за самоубийство

0
Спортистът обаче има нов проблем, свързан с COVID 19 и се е самоизолирал
Спортистът обаче има нов проблем, свързан с COVID 19 и се е самоизолирал Снимка: Facebook / Красимир Анев

Спортистът обаче има нов проблем, свързан с COVID 19 и се е самоизолирал

Биатлонистът Красимир Анев се възстановява успешно, след като се самопростреля при любовна драма на 1 ноември, и дори отново може да шофира. Това разкри „Телеграф“ по информация на негови близки от Самоков. Спортистът обаче има нов проблем, свързан с COVID 19, и се е самоизолирал.

Европейският шампион за юноши и мъже е бил изписан от Военномедицинска академия (ВМА) още преди три седмици. Той претърпя операция, тъй като куршумът бе засегнал белия му дроб.

Изолация

След изписването Анев е живял в къщата на родителите си и е бил изолиран от контакти, за да ограничи рисковете от заразяване с респираторно заболяване. „В момента баща му е с положителен тест за коронавирус и за няколко дни се е изолирал и от него“, разказа личният треньор на Анев Георги Фъртунов пред „Телеграф“.

Краси Анев в момента е без мобилен телефон и с тези, които е искал да разговаря, се е свързвал през телефона на родителите си. Военна прокуратура все още води следствие и затова неговият апарат и SIM карта за иззети. „Опитва се да си направи дубликат, но сега е по-важно да се пази и да се възстановява. Той е силно момче и всичко в живота му ще се нареди. Надявам се по празниците да успея и да го видя. По-малкият му брат дори отиде да кара ски в Италия, като се увери, че Краси е добре“, разказа още Фъртунов.

Инцидент

Сигналът за инцидента със спортиста преди повече от месец бе подаден от жена, с която той е имал любовни отношения до средата на лятото. Двамата са се запознали в армията, но след това тя била преместена от Самоков в Кюстендил.

Това довело до разочарование от страна на биатлониста и към някои от командирите в службата. Към любовната драма на Анев насочваше и последната публикация в профила му във Facebook. Той е споделил на стената си нова профилна снимка на свой приятел с цитат на Павел Вежинов: „Всяко предателство започва с доверие“. Коментарът на Анев е „Абсолютна истина“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари