Красимир Анев е с опасност за живота

1
Бившият биатлонист се е прострелял с пистолет в корема
Бившият биатлонист се е прострелял с пистолет в корема Снимка: Facebook / Красимир Анев

Бившият биатлонист се е прострелял с пистолет в корема

Бившият национален биатлонист Красимир Анев е с опасност за живота, след като се е прострелял с пистолет в корема. Инцидентът е станал до язовир Дренов дол край Кюстендил. Това се е случило на 1 ноември, сряда, като Анев е бил откаран в столична болница, където се бори за живота си, съобщава ОДМВР Кюстендил.

"Вчера, около 19:00 ч, е постъпил сигнал в ОДМВР – Кюстендил, за самопрострелял се мъж в района на язовир „Дренов дол“. На място е установен 36-годишен мъж от Самоков, прострелял се е в областта на корема със законно притежаван пистолет. Закаран е в столична болница за лечение, с опасност за живота е. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата", се казва в съобщението на ОДМВР Кюстендил.

Красимир Анев дълги години бе най-добрият биатлонист на България и участва на няколко Зимни олимпийски игри, има европейска титла, а освен това беше част от Световната купа, където има записано четвърто място, припомня БГНЕС. Той се отказа от спорта през 2020 след дълги години спорове с ръководството на Българската федерация по биатлон, поради които се готвеше отделно от националния отбор. В началото на тази година той обяви завръщане в спорта и записа второ място в преследването на Държавното първенство в Белмекен в края на март.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Indianec v BG
    Горкото момче, не бе добре с нервите. Хау!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари