Кръщене на младежите от „Розовата къща“

3

Девет младежи получиха християнско кръщение на специално тържество

Девет младежи от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с уврежданияРозовата къща” получиха християнско кръщение на специално тържество тази седмица.

Младежите получиха божието благословение на своето свето кръщене от Негово Високо преосвещенство Русенския митрополит Наум и иконом Светослав Георгиев от църквата „Св. Архангел Михаил” в Русе. Вълнението бе обзело и техните кръстници Пламен Великов, Светлана Великова, Искрен Веселинов, Галина Вълчева, Румяна Василева, Мария Инджева, Марияна Попова, Елена Петкова и Ани Димитрова. Младежите получиха от тях много подаръци и споделиха празника си с всички гости.

Сдружение „Еквилибриум“ благодари на Венета Павлова, Тотко Вълков и на целия екип от „Розовата къща”, които подготвиха празника, както и на всички гости, които го уважиха! Нека продължаваме да носим вярата и надеждата в доброто в душите си!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Въпрос
    Дали тези мили и симпатични деца и младежи осъзнават какво става?
  • 3
    1
    asdasd
    В текста на статията думата "Божието" се пише с главна буква, а не с малка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари