Крайно време е българите да бъдат обявени за защитен вид

2
Крайно време е да кажем „стига” на безразборното и престъпно размножаване на търтеи
Крайно време е да кажем „стига” на безразборното и престъпно размножаване на търтеи

Знайно защо, официалните медии в България гузно прикриха новината, че първото дете на новата година отново е …да кажем, от недосегаемите „нови” българи.

Статистиката за демографията вече я разбрахме. Но отново никой не казва българите колко сме. Не материалът, не „новите” българи, а само българите. Няма и да ни кажат, за да може в будна кома да преживеем агонията и смъртта на българския народ. Да сме последните българи, след което от нас да остане само спомен в историята.

Крайно време е българите да бъдат обявени за защитен вид на Територията. С цел запазването на вида за бъдещето. С цялата защита на закона, ако трябва, с преференции, защото все пак сме защитен вид. От другите вече има предостатъчно. И да наблегнем на качеството на материала, а не на количеството електорат. Знам, че феновете на Сорос и на Главната Мутра на Републиката няма да ме разберат и ще ме обявят за нетолерантна. Но аз съм загрижена за изчезващия вид. Това не означава, че сме слаби, а че сме поставени в среда, в която нямаме избор. И тигрите са силни, красиви и величествени, но вече изчезват и внуците ни ще си спомнят за това прекрасно животно само по снимки. Не искам и за българите да се казва така: Имаше някога един народ….

Нека още да го има. Ако трябва и с драстични мерки за намаляване на другите. Все пак, за мъка на соросоидите, тук е държавата на българите, така че докато все още не сме изчезнали, ние ще определяме правилата.

Етносът е важен. Защо, няма смисъл да обяснявам. Той е носител на традициите, културата, езика и начинът на живот. Затова преференциални за Територията трябва да са само тези, които са тук от 13 века. На който от другите не му харесва – Терминал 1 и 2 работят на пълни обороти. А не нас да ни гонят от собствената ни земя.

Крайно време е да кажем „стига” на безразборното и престъпно размножаване на търтеи. С едничка цел на живота – получаване на помощи и гласуване за тези, които ги дават.

Расистка!?! Не, РЕАЛИСТКА!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари