Коя героиня на "Дисни" сте според зодията

0
Коя героиня на "Дисни" сте според зодията

Филмите на "Дисни" са били част от детството на всяка съвременна млада дама. Осъзнавате или не, приказките имат огромно значение за изграждането на ценностите и характера на всяка от нас. Също както обикновените жени, всяка от принцесите на "Дисни" има свой характер, цели и приоритети.

Вижте с коя принцеса си приличате най-много.

Овен - Ясмин

Овните са много приятелски настроени и общителни хора, които се борят за това, в което вярват. Затова Ясмин казва на баща си, че не може да бъде дадена на някого като награда. Понякога Овните са уязвими и много доверчиви, точно заради това Аладин успява да накара Ясмин да повярва, че е принц. Като истински представител на зодията си, героинята не може да таи злоба за дълго.

Телец - Пепеляшка

Също както телците, Пепеляшка приема ролята си и върши домакинската си работа без да се оплаква. Представителите на зодия Телец са състрадателни, надеждни и сигурни. Тези качества определено притежава и Пепеляшка. Тя приема експлоатацията от семейството си, без да мисли за себе си и така показва емоционалната си сила.

Близнаци - Анастасия

Близнаците са известни с противоречивостта и сантименталността си. Като истинска представителка на зодията, Анастасия не може реши дали да търси баба си. Нейната любовна история с Димитри е точно като тези на Близнаците - вълнуваща и опасна.

Рак - Тиана

Тиана е точно като Раците – упорита героиня, която работи здраво с концентрация и усърдност. Тя не позволява емоциите да застават на пътя й. Въпреки, че е чувствителна по природа, поставя целите си на преден план.

Лъв - Мег

Лъвът обича да играе ролята на лидер и ненавижда скуката. Мег, точно като Лъвовете, няма проблем с това да каже на Херкулес и Хадес точно как стоят нещата. Тя обича Херкулес с цялото си сърце и полага наистина огромни усилия, точно като истински влюбен Лъв.

Дева - Аврора

Девата е нежна и се опитва да не създава излишни проблеми. Представителите на тази зодия са много тихи точно като Аврора. Девите са изключително принципни и много искрени. Във филма това си проличава, когато принцът събужда Аврора.

Везни - Рапунцел

За Везните се смята, че са неспокойни хора.В историята на „Дисни”, героинята е затворена в кула. Изолацията депресира Рапунцел, защото Везните се чувстват най-добре сред хора. Точно в стила на Везните, тя стратегически преценява възможностите си за бягство от кулата.

Скорпион - Ариел

Жените Скорпион мразят ограниченията и невъзможността да тръгнат по пътя, който са избрали. Всичко, което иска Ариел е да се освободи от опашката си и да живее като човек. Тя изминава дълъг път, за да осъществи мечтите си, като дори сключва „сделка с дявола”.

Стрелец - Покахонтас

Стрелците определено обичат природата. Затова не е изненадващо, че точно Покахонтас отговаря на тази зодия. Представителите на този знак имат страхотни комуникативни умения, което във филма е представено чрез усилията на Покахонтас да поддържа мира. Точно като Стрелец, героинята се влюбва бързо и силно в Джон Смит.

Козирог - Джейн

Козирозите по принцип са интелигентни, амбизиозни и решителни. Тези качества се отнасят и за Джейн от „Тарзан”. Героинята следва артистичната си страст заедно с баща си в африканската джунгла. Тя не се плаши от неизвестността, а я приема като възможност за нещо хубаво.

Водолей - Снежанка

Водолеите приемат различията в хората, широко скроени са и много благородни. Снежанка влиза в дома на 7-те джуджета и го почиства без дори да знае кой живее там. Снежанка не се обезсърчава от появата на малките мъже и дори даже не й минава без ума, че хората ще гледат на нея с други очи.

Риби - Бел

Бел е дъщеря на изобретател, тя е креативна и е затворена в себе си. Тя е упорита и не се прехласва по фалшивия чар на Гастон, защото лъскавата фасада не може да я заблуди. Тя обожава изкуството – запалена е по четенто и пеенето. Бел е типична представителка на Риби – тя има кураж и е дръзка, но в напрегнати ситуации остава спокойна и сдържана. Тя не се впечатлява от богатството и обича да се грижи за другите, дори понякога за сметка на себе си. Героинята сама чертае пътя си и нищо не може да я спре да осъществи целите си.

Източник: Dama.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари