Ковид-19 отне живота и на бащата на Невена Цонева

2
Известният музикален педагог създаде истински таланти, но най-големият му успех е дъщеря му Невена
Известният музикален педагог създаде истински таланти, но най-големият му успех е дъщеря му Невена Снимка: Булфото (архив)

Бащата на певицата Невена Цонева - прочутия музикант от Севлиево Цветан Цонев, е починал след усложнения от Ковид-19, научи Lupa.bg.

Той е загубил битката за живот в петък, потвърдиха от Детски комплекс "Йовко Йовков", където той ръководеше успешна музикална школа.

Цветан е доказал се музикант, музикален ръководител и създател на музикални таланти. Най-големият му успех е дъщеря му Невена Цонева - първият музикален идол на България, днес част от екипа на Ку-ку бенд. В нея Цецо вложи цялата си енергия, обич, музикален талант и вяра, а днес тя се отблагодарява с успехи.

"Един уникален човек, винаги добър, усмихнат, позитивен, невероятен музикален педагог и професионалист вече не е сред нас. Благодаря за всичко на което ме научихте и за това че винаги бяхте до мен и ме подкрепяхте!", написа във фейсбук възпитаничка на Цветан.

Цветан Цонев е загуба за музикалния свят не само в региона. Създаде много таланти, показа на млади изпълнители пътя към музикалната сцена, научи младите колко е важно да вярваш в себе си, за да постигнеш мечтания успех и изведе много от тях до престижни международни и национални отличия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари