Коцето: 8 часа се напивах

0
Чалга певецът си спретна алкохолен маратон на рождения ден на неговата половинка
Чалга певецът си спретна алкохолен маратон на рождения ден на неговата половинка

Изпълнителят сам си призна, че в продължение на 8 часа се е напивал, за да е в "супер готино настроение" за рождения ден на съпругата си Надя.

В събота вечерта половинката на фолкпевеца събра огромна компания в дискотеката на съпруга си в Студентски град. Фолкпевицата Лияна (братовчедка на Коцето) и братът на Борис Дали бяха знатните гости, които уважиха грандиозното парти.

Безспорен връх на вечерта беше изявата на Константин, когато хвана микрофона и още повече вдигна градуса на настроението. "Тази вечер пия за най-прекрасната съпруга, която ме дари с две деца. Много странно, че дъщеря ми изобщо не може да пее. Малкият ми син обаче вече дава заявка, че ще е певец като баща си", заяви в типичния си хумористичен стил Коцето. Той призна, че часове наред се е наливал, за да има настроение за мащабния купон: "Пия часове наред, не ми е никак лесно".

А партито беше наистина на ниво. Квалитетни питиета огъваха масите в две сепарета, а здрави момчета охраняваха специалните гости. Поздравите от уважавания диджей Дамян летяха буквално като салфетки в "снежна буря". Лицето на Надя огряваше често екраните на ведомствената дискотека. Коцето винаги е признавал, че прави всичко за семейството си и иска съпругата му и децата да се чувстват максимално добре.

Публична тайна е, че Коцето е страстен любител на огнените напитки и не пропуска повод, за да се почерпи. "Обикновено на участие изпивам по един литър уиски. В цялата си професионална кариера на певец имам около 3000 участия, което означава, че съм изпил 3000 литра алкохол. Представяте ли си, изпил съм 3 тона уиски, и то само на участия", направи преди време феноменално разкритие Константин. Цялостният литров успех на изпълнителя със сигурност надхвърля 3 тона, тъй като и извън работното си време той също си пийва.

На един от концертите на телевизия "Планета" в зала 1 на НДК Константин сам си призна, че преди да се появи пред многохилядната публика, е ударил едно уиски за смелост и настроение. В социалните мрежи могат да бъдат видени десетки снимки, на които е запечатан замреженият поглед на фолкпевеца, след като сериозно си е подпийнал.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари