Костинброд ще е цвете

0
Цецку и Боку като изоглавени обикалят села и паланки и се снимат с матрияла
Цецку и Боку като изоглавени обикалят села и паланки и се снимат с матрияла

Днес, рЕзко социологическите агенции, гравитиращи винаги около властта, изведнъж обърнаха палачинката и започнаха да твърдят, че ГЕРБ са наваксали изоставането си и даже водели с 2%. Странна история, аз например познавам само трима души, които харесват ГЕРБ. Ама при тях са икономически обвързаности….

Цецку и Боку като изоглавени обикалят села и паланки и се снимат с матрияла. Специално Цецку не се появява в официалните комюникета, но пък на страницата му във фейсбук е откровен. Те са, много са, само те са, те са хубавите, БСП са лошите. Съчетано с раздаване на помощи, тениски, шапки, балончета и дъвки за матрияла, воден под строй да прави калабълък на Цецку.

Но по-страшното е, че освен срещи с матрияла, Цецку се среща с кметовете и администрациите по места. Които ОРГАНИЗИРАТ изборите. И където, да не се лъжем, се подготвят голяма част от манипулациите. Спомняте ли си Иван Тотев – видеото, на което обучаваше гербавите как да правят невалидни бюлетините на противника??? Ето на това ги учат и сега. Сега е кмет, подготвя избирателните списъци и отговаря за бюлетините. Техническа победа. Чрез невалидни бюлетини и подмяна на резултата.

Да припомня, че избирателните списъци не са изчистени от мъртви души – около милион и половина. Никой не даде обяснение къде се губят, колко хора са починали и колко са от дълги години в чужбина. Току-виж, отново по избори започнали да стават чудеса и мъртвите да се вдигат от гробовете, за да гласуват без съмнение за ГЕРБ.

Те знаят, че са пътници. Но също така знаят, че пуснат ли опашката на тигъра, ще бъдат изядени. Затова не смеят да изпуснат властта. И този път ще бъдат безогледни в манипулациите.

Българи, БДЕТЕ! ГЛАСУВАЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ПРАВЯТ КОМИСИИТЕ. Участвайте като наблюдатели и застъпници и ги гледайте как броят и попълват протоколите. За да може резултатите да са реални. А не заради фалшификации да търпим още мафията на власт. Защото мафията е безскрупулна. Измамата е нейната същност.

ГЛАСУВАЙТЕ! БДЕТЕ!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари