Костадин Костадинов: Знаете ли, че правителството ще изхарчи 8 милиона лева за нещо, което не съществува?

1
Знаете ли, че правителството на България задели 7 778 000 лв за изпълнение на стратегия за борба с антисемитизма?
Знаете ли, че правителството на България задели 7 778 000 лв за изпълнение на стратегия за борба с антисемитизма? Снимка: Костадин Костадинов / Фейсбук

Знаете ли, че правителството на България задели 7 778 000 лв за изпълнение на стратегия за борба с антисемитизма?

Този въпрос задава лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов във Фейсбук. И пояснява:

Тези пари ще се изхарчат до 2027 г., иначе казано по 2 млн лв на година ще бъдат заделени за борба с нещо, което в България не съществува. Защото:

1. В България има нищожен брой евреи, едва няколкостотин. Те са традиционно напълно интегрирани в българската нация и практически всички от тях, без изключение, произлизат от смесени бракове с българи. Така че на практика те са наши сънародници.

2. Освен евреите другите семити в България са арабите, които са малко повече, но и те са напълно интегрирани в българското общество и нация. При тях също смесените бракове са правило и особено вторите и третите поколения са неразличими от българите.

3. Прави впечатление обаче, че стратегията предвижда борба само срещу антиеврейските, но не и срещу антиарабските настроения, което е интересно, предвид факта, че и двете общности са семитски, а това е стратегия срещу антисемитизма все пак.

Антисемитизмът е исторически феномен, присъщ за почти цяла Европа, но не и за България. Вместо тези пари да бъдат похарчени за българските деца, те ще бъдат буквално хвърлени в морето, само и само марионетното правителство на ППДБ-ДПС-ГЕРБ да се докаже пред своите господари. А те станаха толкова много, че вече и на мен ми е трудно да изброя чуждите държави, на които се кланят уж "българските" управници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Димитър Кънев
    България е единствената страна в света която е спасила евреите. А не е трябвало.Е Соломон Ага Паси го показва нагледно. АКО не бяха българите баща му щеше да е абажур на някой СС лампион.И нима това е въобще благодарност от евреин.А между другото днешният Паси не е никакъв евреин.А просто доброволец ЕНИЧАРИН.
  • 11
    2
    А бе...
    Жалко, че Адолф не е поживял още някоя годинка....Нямаше да има такива безродни отрепки като Сюлейман Пусси и копелето му!
  • 7
    1
    Бай Чеп
    Е как! Вече ще празнуваме и трите най-големи еврейски празника - Пасха, Ханука и наградите Оскар!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари